大臣轮流公主高辣,宝贝你那里的水好甜

Blog

XPConsult byder velkommen til Sanne Petersen

大臣轮流公主高辣,宝贝你那里的水好甜 . Dengang blev vi alle uddannet ”Cloud-ninja” og da Sanne flyttede til Esbjerg, ?jnede vi en mulighed for et godt match.

Sanne-Petersen-XPConsult-IT

?

XPConsult er for mig en utrolig sp?ndende virksomhed, hvor jeg ser et stort udviklingspotentiale - b?de fagligt og personligt. En udvikling jeg gl?der mig til at dele med vores kunder og sikre dem den bedst mulige services大臣轮流公主高辣,宝贝你那里的水好甜” udtaler Sanne.?

?

Sannes baggrund

大臣轮流公主高辣,宝贝你那里的水好甜Sanne er uddannet cand.it.itko og har derigennem forst?elsen for en virksomheds forretningsudvikling og it-infrastruktur. Hun har tidligere arbejdet med salg og marketing af it-l?sninger til erhvervskunder og vi overlader derfor trykt vores kunder i hendes h?nder. Hos XPConsult betyder uddannelse og erfaring meget, for at vi kan sikre vores kunder kompetent r?dgivning.

?

"Jeg gl?der mig til at blive del af XPConsult holdet og hj?lpe kunderne med en forbedret it-infrastruktur og it-sikkerhed. Jeg ser det som en klar fordel at jeg allerede f?r min start er bekendt med Cloud Factory og de produkter vi tilbyder vores kunder” fort?ller Sanne.

?

大臣轮流公主高辣,宝贝你那里的水好甜Vi byder varmt velkommen til Sanne og ser frem til et godt samarbejde til gavn for b?de os her p? kontoret, men i h?j grad ogs? vores kunder. ?